MENU

DINNER

Combining a bistro ambiance with steakhouse fare, BLT Steak is known for its signature popovers, specialty steaks, fresh seafood and satisfying sides. Blackboard specials highlight seasonal flavors and local ingredients.

BLT Steak serves the finest USDA Prime, which is aged naturally for maximum tenderness and flavor, before broiling at 1700 degrees and finishing with herb butter. You can enjoy several original sauces.

クラシックなステーキハウス料理に、ビストロのアクセントを添えた現代的な料理を提供するモダンアメリカンステーキハウス BLTSTEAK。シグネチャーとなる「ポップオーバー」、スペシャリティ「ステーキ」、フレッシュシーフードやサイドディッシュ、土地々の季節の食材で作るブラックボードメニューが有名です。
自慢のステーキは、USDA(アメリカ農務省)格付け最高位のプライムグレードの牛肉をじっくりと自然熟成させ最高の柔らかさ、旨味、香りをとじこめた後、専用の窯で925度の高温で焼き上げます。最後にハーブバターで仕上げたステーキをお好きなオリジナルソースとともにお召し上がりください。

~raw & chilled~
  • JUMBO SHRIMP cocktail sauce
    ジャンボシュリンプ カクテルソース ¥3,200
  • TUNA TARTARE avocado, soy-lime dressing
    マグロのタルタル アボカド、ライム醤油ドレッシング ¥2,800
  • BURRATA CHEESE CAPRESE balsamic sauce
    ブラータチーズのカプレーゼ バルサミコソース   ¥2,500
  • SEAFOOD PLATTER for one
    シ―フードプラッター お一人様 ¥7,500
~hot starts ~
  • CRAB CAKE lemon, radish salad
    クラブケーキ レモン、ラディッシュサラダ ¥2,700
  • GRILLED DOUBLE CUT BACON
    グリルド ダブルカットベーコン ¥2,300
  • FRIED  CARAMARI
    フライド カラマリ ¥2,200
  • FRIED  OYSTERS herb tartare
    フライド カラマリ ¥2,700
~salads~
  • CAESAR
    シーザー ¥1,800
  • CHOPPED VEGETABLE
    チョップドベジタブル ¥2,400
  • BABY KALE sesame dressing
    ベイビーケール セサミドレッシング ¥1,800
~soup~
  • LOBSTER BISQUE
    ロブスタービスク ¥1,300
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥1,200
~main courses~
  • ROASTED SILVER COD honey vinaigrette sauce
    カナダ産銀鱈のロースト ハニービネグレットソース ¥3,800
  • GRILLED LOBSTER americaine sauce
    ロブスターグリル アメリケーヌソース ¥12,000
  • RACK OF LAMB
    骨付き仔羊 ¥7,800
  • LEMON ROSEMARY CHICKEN
    ローストチキン レモンローズマリー風味 ¥3,600

~steak cuts~
All of our beef is USDA Prime the finest available
  • T-BONE dry aged for two
    Tボーン ドライエイジング 2名様用  ¥23,000
  • NY STRIP dry aged for two (bone-in sirloin)
    ニューヨークストリップ ドライエイジング 2名様用 (骨付きサーロイン) ¥23,000
  • TOMAHAWK STEAK dry aged for two (bone-in rib eye)
    トマホーク ドライエイジング 2名様用 (骨付きリブアイ) ¥21,000
  • FILLET MIGNON
    フィレミニヨン150g ¥8,000, 300g ¥15,000
  • RIB EYE
    リブアイ300g ¥13,500
  • HANGER
    ハンガー300g ¥6,000
〜 seasonal blackboard menu〜
  • A5 TOP RANKED JAPANESE WAGYU BEEF SIRLOIN STEAK ※Limited number
    黒毛和牛A5ランク サーロイン150g ¥11,000, 300g ¥21,000
  • GARLIC SHRIMP
    ガーリックシュリンプ ¥2,700
  • ROAST BEEF CARPACCIO lemon aioli, balsamic
    ローストビーフカルパッチョ レモンアイオリ、バルサミコソース ¥3,000
  • ROAST BEEF SALAD
    ローストビーフサラダ ¥3,200
  • PROSCIUTTO MELON pernod mint sauce
    生ハムメロン ペルノ ミントソース ¥2,600
  • TRUFFLE AND RAW EGG RICE BOWL with roast beef
    トリュフ卵かけご飯、ローストビーフ ¥1,500
  • この他にも季節のお料理をご用意しています。※和牛は数量限定 / 仕入れにより入荷がない場合や、金額が変わる場合がございます。Prices vary depending on market price.
~sides~
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,500
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • ONION RING
    オニオンリング ¥1,300
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • TRUFFLE MASHED POTATOES
    トリュフマッシュポテト ¥1,500
  • FRENCH FRIES cilantro mayonnaise
    フレンチフライ シラントロマヨネーズ ¥1,300
  • MAC N CHEESE
    マックンチーズ ¥1,500
~dessert~ seasonable menu available
  • PEANUT BUTTER CHOCOLATE MOUSSE banana ice cream
    ピーナッツバターチョコレートムース バナナアイスクリーム ¥1,200
  • CHEESE CAKE berry sauce
    チーズケーキ ベリーソース¥1,200
  • ICE CREAM or SORBET
    アイスクリーム又は、ソルベ ¥600
  • FRUIT and BERRY SLICE
    フルーツ&ベリーのスライス ¥1,400
  • 他にもデザートをご用意しています。

COURSE MENU

All course menu available in lunch & dinner time from two persons & reservation only.

※全てのコースメニューは2名様よりご予約制です。ランチ、ディナータイムともお召し上がりいただけます。※STANDARD COURSEのステーキは1.5名様用のスモールポーションを2名様でお召し上がりいただきます。(プラス 1名様につき¥2,000で2名様用ステーキにご変更いただけます)  〈ご予約〉はこちら▶︎

STANDARD COURSE ¥13,000
  • popover ポップオーバー
  • tuna tartare マグロのタルタル
  • caesar salad シーザーサラダ
  • lobster bisque ロブスタービスク
  • dry-aged T-bone for 1.5  ドライエイジング  Tボーン 1.5名様用
  • mashed potatoes マッシュドポテト
  • dessert デザート
  • coffee コーヒー
BLT COURSE ¥15,000
  • popover ポップオーバー
  • tuna tartare マグロのタルタル
  • appetizer – select one dish (caprese, garlic shrimp, asparagus and bacon, crab cake or fried oysters)
    前菜 一品お選びください(カプレーゼ、ガーリックシュリンプ、アスパラガス&ベーコン、クラブケーキ、フライドオイスター)
  • caesar salad シーザーサラダ
  • dry-aged T-bone for two  ドライエイジング Tボーン 2名様用
  • mashed potatoes マッシュポテト
  • creamed spinach クリームドスピナッチ
  • dessert デザート
  • coffee コーヒー
PRIME COURSE ¥21,000
  • popover ポップオーバー
  • seafood platter シーフードプラッター
  • caesar salad シーザーサラダ
  • dry-aged T-bone for two ドライエイジング Tボーン2名様用
  • truffle mashed potatoes トリュフマッシュポテト
  • special dessert スペシャルデザート
  • coffee コーヒー
FREE FLOW 2HOURS フリードリンク 2時間 ¥5,500
  • glass of sparkling wine乾杯用スパークリングワイン
  • beerビール
  • wineワイン
  • cocktailsカクテル
  • soft drinkソフトドリンク

LUNCH

All of our beef is USDA Prime the finest available

~steak course~

Served with popover, salad, petits fours and coffee.
ポップオーバー、サラダ、プティフール、コーヒー

  • HUNGER
    ハンガー150g ¥3,200 / 300g ¥5,600
  • RIB EYE
    リブアイ300g ¥13,500
  • BONE-IN SIRLOIN dry-aged
    ドライエイジング 骨付きサーロイン550g ¥18,000
  • FILET MIGNON
    フィレ150g ¥8,000 / 300g ¥15,000
  • T-BONE dry-aged
    ドライエイジング Tボーン550g ¥18,000
  • A5 TOP RANKED JAPANESE WAGYU BEEF ※Limited number
    黒毛和牛A5ランク各種 150g 数量限定 ¥11,000〜
  • JAPANESE HAMBURG STEAK / GROUND BEEF STEAK ※weekdays only
    平日限定 プライムビーフハンバーグステーキ 150g ¥2,300 / 300g ¥3,400
~fish Course~

Served with popover, salad, petits fours and coffee.
ポップオーバー、サラダ、プティフール、コーヒー付

  • FRIED SALMON with ginger and tartare sauce
    サーモンのフライ、ジンジャータルタルソース ¥3,800
~sides~
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • FRENCH FRIES
    フレンチフライ ¥1,300
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,500
~soup~
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥800
~kids menu available~

お子様用メニューのご用意もございます。

  • Kids basket キッズバスケット¥1,000
  • Kids plate キッズプレート¥1,800
  • Jr. Steak Course ジュニアステーキコース¥3,700

~burger & sandwiches~

Served with coffee.
コーヒー付

  • BLT PRIME BEEF HAMBURGER / FRENCH FRIES
    BLT プライムビーフハンバーガー フレンチフライ ¥1,900
  • ROAST BEEF SANDWICHES / FRENCH FRIES
    ローストビーフ サンド フレンチフライ ¥3,100
  • LOBSTER SANDWICHES / FRENCH FRIES
    ロブスターサンド フレンチフライ ¥2,500
  • BASIL MOZZARELLA BURGER / FRENCH FRIES
    バジルモッツァレラバーガー フレンチフライ ¥2,500 ※期間限定メニュー
[topping]
  • Cheese
    チーズ ¥200
  • Avocado
    アボカド ¥350
  • Double Patty
    ダブルパティー ¥900
~salad plate~

Served with popover and coffee.
ポップオーバー、コーヒー付

  • ROAST BEEF SALAD
    ローストビーフサラダ ¥3,400
SPECIAL LUNCH COURSE ¥8,900
  • popover
    ポップオーバー
  • caesar salad
    シーザーサラダ
  • lobster bisque
    ロブスタービスク
  • main dish (steak or fish)
    フィレステーキ150g 又は魚料理
  • today’s dessert
    本日のデザート
  • coffee
    コーヒー

他コースメニュー(¥13,000~)、アラカルトも召し上がりいただけます。

~LUNCH FREE FLOW 90MIN シャンパンフリーフロー 90分 ¥7,000~
  • champagneシャンパン
  • wineワイン
  • soft drinkソフトドリンク

※10% service charge will be added to your bill after 5pm.
※価格は消費税込価格です。17:00以降はサービス料10%を別途頂戴いたします。

※メニューは予告なく変わる場合がございます。予めご了承ください。