MENU

DINNER

Combining a bistro ambiance with steakhouse fare, BLT Steak is known for its signature warm popovers, specialty steaks, fresh seafood and satisfying sides. Blackboard specials highlight seasonal flavors and local ingredients. BLT Steak serves the finest USDA Prime, which is aged naturally for maximum tenderness and flavor, before broiling at 1700 degrees and finishing with herb butter. You can enjoy several BLTʼs original sauces.

クラシックなステーキハウスにビストロの雰囲気を添えたモダンステーキハウスBLT STEAKは、シグネチャーとなる「ポップオーバー」、スペシャリティ「ステーキ」、フレッシュシーフード、地の季節の食材で作るブラックボードメニューが有名です。

自慢のステーキは、USDA(アメリカ農務省)認定の格付け最高位のプライムグレードの牛肉を使用。じっくりと自然熟成させ最高の柔かさ、旨味、香りをとじこめた後、専用の窯で925度の高温で焼き上げます。最後にハーブバターで仕上げたステーキ は、お好きなオリジナルソースとともにお召し上がりください。

~raw & chilled~
  • OYSTERS cocktail sauce & mignonette sauce
    オイスター カクテルソース、ミニョネットソース market price
  • JUMBO SHRIMP cocktail sauce
    ジャンボシュリンプ カクテルソース ¥2,800
  • TUNA TARTARE avocado, soy-lime dressing
    マグロのタルタル アボカド、ライム醤油ドレッシング ¥2,800
  • SEAFOOD PLATTER
    (oyster, scallop, crab, shrimp, lobster1/2)
    シ―フードプラッター お一人様
    (オイスター、帆立、カニ、海老、ロブスター1/2)
    ¥5,800 per parson
~hot starts ~
  • CRAB CAKE lemon, radish salad
    クラブケーキ レモン、ラディッシュサラダ ¥2,700
  • GRILLED DOUBLE CUT BACON
    グリルド ダブルカットベーコン ¥1,900
~salads~
  • CAESAR
    シーザー ¥1,800
  • CHOPPED VEGETABLE
    チョップドベジタブル ¥2,100
  • LOBSTER COBB avocado, gruyere, soft egg, pancetta
    ロブスターコブ アボカド、グリュイエール、卵、パンチェッタ ¥4,300
  • BABY KALE sesame dressing
    ベイビーケール セサミドレッシング ¥1,800
~soup~
  • LOBSTER BISQUE
    ロブスタービスク ¥1,300
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥1,200
~main courses~
  • SAUTEED SALMON ginger turmeric vinaigrette
    サーモンのソテー ジンジャーターメリックビネグレット ¥4,800
  • GRILLED LOBSTER americaine sauce
    ロブスターグリル アメリケーヌソース ¥7,500
  • RACK OF LAMB
    骨付き仔羊 ¥7,900
  • LEMON ROSEMARY CHICKEN
    ローストチキン レモンローズマリー風味 ¥4,800

~steak cuts~
All of our beef is USDA Prime the finest available
  • T-BONE dry aged for two (available for three, for four)
    Tボーン ドライエイジング 2名様用 ¥16,500
  • CANSAS CITY dry aged for two (bone-in sirloin)
    カンサスシティ ドライエイジング 2名様用 (骨付きサーロイン) ¥15,500
  • BONE-IN RIB EYE  dry aged for two
    ボーンインリブアイ ドライエイジング 2名様用 (トマホーク ) please ask
  • FILLET MIGNON
    フィレミニヨン150g ¥6,000 ,300g ¥10,500
  • RIB EYE
    リブアイ400g ¥9,200
  • HUNGER
    ハンガー300g ¥5,300
steak surf options (for one/ for two)
  • Lobster
    ロブスター ¥3,300/ ¥6,600
  • Grilled Shrimp
    グリルドシュリンプ ¥1,900/ ¥3,800
  • Oscar style (crab, asparagus, bearnaise)
    オスカー(カニ,アスパラガス,ベアルネーゼソース) ¥2,400

※ステーキのオプション。お値段は、1名様用 / 2名様用ステーキとなります。1名様用(フィレ、リブアイ、ハンガー)2名様用(Tボーン、カンサスシティ 、カウボーイ)
※Oscar style available for fillet mignon.
※オスカー は、フィレのみのご提供となります。

~sides~
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,100
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • ONION RING
    オニオンリング ¥1,300
  • HASHED BROWN
    ハッシュドブラウン ¥1,500
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • TRUFFLE MASHED POTATOES
    トリュフマッシュポテト ¥1,500
  • SAUTEED BABY CORN
    ソテード ベイビーコーン ¥1,400
  • FRENCH FRIES cilantro mayonnaise
    フレンチフライ シラントロマヨネーズ ¥1,300

COURSE MENU

All course menu available in lunch & dinner time from two persons & reservation only

※全てのコースメニューは2名様より、ご予約制です。ランチ、ディナーともお召し上がりいただけます。

~¥11,000~
  • popoverポップオーバー
  • amuseアミューズ
  • tuna tartareマグロのタルタル
  • steak (T-bone or fillet steak 200g) (Tボーン、またはフィレステーキ)
  • mashed potatoesマッシュポテト
  • dessertデザート
  • coffeeコーヒー
~¥13,000~
  • popoverポップオーバー
  • amuseアミューズ
  • tuna tartareマグロのタルタル
  • caesar saladシーザーサラダ
  • lobster bisqueロブスタービスク
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • mushed potatoes & creamed spinachマッシュポテト & クリームドスピナッチ
  • dessertデザート
  • coffeeコーヒー
~¥15,000~
  • popoverポップオーバー
  • vip amuse vipアミューズ
  • today’s appetizer本日の前菜
  • chopped vegetable saladチョップドベジタブルサラダ
  • lobster bisque or today’s soupロブスタービスク又は本日のスープ
  • fillets teak & grilled lobsterフィレステーキ & ロブスターのグリル
  • grilled asparagus & truffle mushed potatoesグリルドアスパラガス & トリュフマッシュポテト
  • dessertデザート
  • coffeeコーヒー
~FREE FLOW 2HOURS フリードリンク 2時間 ¥5,500~
  • glass of sparkling wine乾杯用スパークリングワイン
  • beerビール
  • wineワイン
  • cocktailsカクテル
  • soft drinkソフトドリンク

LUNCH

All of our beef is USDA Prime the finest available

~steak course~

Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー

  • TRI-TIP
    トライチップ150g ¥2,100 300g ¥3,800 ※150gは平日限定(trai-tip 150g-available for weekday only)
  • HUNGER
    ハンガー150g ¥2,900 300g ¥5,200
  • RIB EYE
    リブアイ400g ¥8,600
  • SIRLOIN
    サーロイン400g ¥8,600
  • FILET MIGNON
    フィレ150g ¥5,600 300g ¥9,600
  • T-BONE
    Tボーン450g ¥9,800
~fish Course~

Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー付

  • FRIED SALMON with ginger and tartare sauce
    サーモンのフライ、ジンジャータルタルソース ¥2,600
~sides~
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • FRIED PARMESAN POTATOES
    フライドパルメザンポテト ¥1,100
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,100
  • HERB SHRIMP
    ハーブシュリンプ ¥1,400
~soup~
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥800
~kids menu available~

お子様用メニューのご用意もございます。

  • Kids plateキッズプレート¥1,500
  • Jr. Steak Courseジュニアステーキコース¥3,800

~burger & sandwiches~

Served with coffee or soft drink.
コーヒー、またはソフトドリンク付

  • BLT PRIME BEEF HAMBURGER
    BLT プライムビーフハンバーガー ¥2,000
  • ROAST BEEF SANDWICHES
    ローストビーフ サンド ¥2,500
[topping]
  • Cheese
    チーズ ¥300
  • Avocado
    アボカド ¥350
  • Double Patty
    ダブルパティ ¥900
~salad plate~

Served with popover.
ポップオーバー付

  • ROAST BEEF SALAD
    ローストビーフサラダ ¥2,100
~Special lunch course ¥6,300~
  • popover
    ポップオーバー
  • caesar salad
    シーザーサラダ
  • lobster bisque
    ロブスタービスク
  • main dish (steak or fish)
    フィレステーキ150g 又は魚料理
  • today’s dessert
    本日のデザート
  • coffee
    コーヒー

他、コースメニュー(¥11,000~)、アラカルトもございます。

~LUNCH FREE FLOW 90MIN シャンパンフリーフロー 90分 ¥3,300~
  • champagneシャンパン
  • wineワイン
  • soft drinkソフトドリンク

※10% service charge will be added to your bill.(after 4pm)
※価格は消費税込価格です。16:00以降はサービス料10%を別途頂戴いたします。