DINNER
Combining a bistro ambiance with steakhouse fare, BLT Steak is known for its signature warm popovers, specialty steaks, fresh seafood and satisfying sides. Blackboard specials highlight seasonal flavors and local ingredients. BLT Steak serves the finest USDA Prime, which is aged naturally for maximum tenderness and flavor, before broiling at 1700 degrees and finishing with herb butter. You can enjoy several BLTʼs original sauces.
クラシックなステーキハウスにビストロの雰囲気を添えたモダンステーキハウスBLT STEAKは、シグネチャーとなる「ポップオーバー」、スペシャリティ「ステーキ」、フレッシュシーフード、地の季節の食材で作るブラックボードメニューが有名です。
自慢のステーキは、USDA(アメリカ農務省)認定の格付け最高位のプライムグレードの牛肉を使用。じっくりと自然熟成させ最高の柔かさ、旨味、香りをとじこめた後、専用の窯で925度の高温で焼き上げます。最後にハーブバターで仕上げたステーキ は、お好きなオリジナルソースとともにお召し上がりください。
~raw & chilled~
- OYSTERS cocktail sauce & mignonette sauce
オイスター カクテルソース、ミニョネットソース market price
- JUMBO SHRIMP cocktail sauce
ジャンボシュリンプ カクテルソース ¥2,800
- TUNA TARTARE avocado, soy-lime dressing
マグロのタルタル アボカド、ライム醤油ドレッシング ¥2,600
- SEAFOOD PLATTER
(oyster, scallop, crab, shrimp, lobster1/2)
シ―フードプラッター お一人様
(オイスター、帆立、カニ、海老、ロブスター1/2)
¥5,300 per parson
~hot starts ~
- CRAB CAKE lemon, radish salad
クラブケーキ レモン、ラディッシュサラダ ¥2,500
- GRILLED DOUBLE CUT BACON
グリルド ダブルカットベーコン ¥1,400
~salads~
- CAESAR
シーザー ¥1,600
- CHOPPED VEGETABLE
チョップドベジタブル ¥1,900
- LOBSTER COBB avocado, gruyere, soft egg, pancetta
ロブスターコブ アボカド、グリュイエール、卵、パンチェッタ ¥3,900
- BABY KALE sesame dressing
ベイビーケール セサミドレッシング ¥1,600
~soup~
- LOBSTER BISQUE
ロブスタービスク ¥1,300
- TODAY’S SOUP
本日のスープ ¥1,200
~main courses~
- SAUTEED SALMON ginger turmeric vinaigrette
サーモンのソテー ジンジャーターメリックビネグレット ¥4,300
- GRILLED LOBSTER americaine sauce
ロブスターグリル アメリケーヌソース ¥6,500
- RACK OF LAMB
骨付き仔羊 ¥7,200
- LEMON ROSEMARY CHICKEN
ローストチキン レモンローズマリー風味 ¥4,300
~steak cuts~
All of our beef is USDA Prime the finest available
- T-BONE dry aged for two (available for three, for four)
Tボーン ドライエイジング 2名様用 ¥15,000
- CANSAS CITY dry aged for two (bone-in sirloin)
カンサスシティ ドライエイジング 2名様用 (骨付きサーロイン) ¥14,000
- COW BOY dry aged for two (bone-in rib eye)
カウボーイ ドライエイジング 2名様用 (骨付きリブアイ) ask
- FILLET MIGNON
フィレミニヨン150g ¥5,200 ,300g ¥9,500
- RIB EYE
リブアイ400g ¥8,300
- HUNGER
ハンガー300g ¥4,800
steak surf options (for one/ for two)
- Lobster
ロブスター ¥3,000/ ¥6,000
- Grilled Shrimp
グリルドシュリンプ ¥1,700/ ¥3,400
- Oscar style (crab, asparagus, bearnaise)
オスカー(カニ,アスパラガス,ベアルネーゼソース) ¥2,000
※ステーキのオプション。お値段は、1名様用 / 2名様用ステーキとなります。1名様用(フィレ、リブアイ、ハンガー)2名様用(Tボーン、カンサスシティ 、カウボーイ)
※Oscar style available for fillet mignon.
※オスカー は、フィレのみのご提供となります。
~sides~
- GRILLED ASPARAGUS
グリルドアスパラガス ¥1,500
- CREAMED SPINACH
クリームドスピナッチ ¥1,300
- ONION RING
オニオンリング ¥1,200
- HASHED BROWN
ハッシュドブラウン ¥1,400
- MASHED POTATOES
マッシュドポテト ¥1,200
- TRUFFLE MASHED POTATOES
トリュフマッシュポテト ¥1,400
- SAUTEED BABY CORN
ソテード ベイビーコーン ¥1,400
- FRENCH FRIES cilantro mayonnaise
フレンチフライ シラントロマヨネーズ ¥1,200
COURSE MENU
All course menu available in lunch & dinner time from two persons & reservation only
※全てのコースメニューは2名様より、ご予約制です。ランチ、ディナーともお召し上がりいただけます。
~¥10,000~
- popoverポップオーバー
- amuseアミューズ
- tuna tartareマグロのタルタル
- steak (T-bone or fillet steak 200g) (Tボーン、またはフィレステーキ)
- mashed potatoesマッシュポテト
- dessertデザート
- coffeeコーヒー
~¥12,000~
- popoverポップオーバー
- amuseアミューズ
- tuna tartareマグロのタルタル
- caesar saladシーザーサラダ
- lobster bisqueロブスタービスク
- T-bone for two Tボーン2名様用
- mushed potatoes & creamed spinachマッシュポテト & クリームドスピナッチ
- dessertデザート
- coffeeコーヒー
~¥15,000~
- popoverポップオーバー
- vip amuse vipアミューズ
- today’s appetizer本日の前菜
- chopped vegetable saladチョップドベジタブルサラダ
- lobster bisque or today’s soupロブスタービスク又は本日のスープ
- fillets teak & grilled lobsterフィレステーキ & ロブスターのグリル
- grilled asparagus & truffle mushed potatoesグリルドアスパラガス & トリュフマッシュポテト
- dessertデザート
- coffeeコーヒー
~FREE FLOW 2HOURS フリードリンク 2時間 ¥5,000~
- glass of sparkling wine乾杯用スパークリングワイン
- beerビール
- wineワイン
- cocktailsカクテル
- soft drinkソフトドリンク
LUNCH
All of our beef is USDA Prime the finest available
~steak course~
Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー
- TRI-TIP
トライチップ150g ¥1,900 300g ¥3,400 ※150gは平日限定(trai-tip 150g-available for weekday only)
- HUNGER
ハンガー150g ¥2,600 300g ¥4,700
- RIB EYE
リブアイ400g ¥7,800
- SIRLOIN
サーロイン400g ¥7,800
- FILET MIGNON
フィレ150g ¥5,100 300g ¥9,400
- T-BONE
Tボーン450g ¥9,600
~fish Course~
Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー付
- FRIED SALMON with ginger and tartare sauce
サーモンのフライ、ジンジャータルタルソース ¥2,800
~sides~
- MASHED POTATOES
マッシュドポテト ¥1,200
- CREAMED SPINACH
クリームドスピナッチ ¥1,300
- FRIED PARMESAN POTATOES
フライドパルメザンポテト ¥1,100
- GRILLED VEGETABLES
グリルドベジタブルズ ¥1,200
- HERB SHRIMP
ハーブシュリンプ ¥1,400
~soup~
~burger & sandwiches~
Served with coffee or soft drink.
コーヒー、またはソフトドリンク付
- BLT PRIME BEEF HAMBURGER
BLT プライムビーフハンバーガー ¥1,800
- ROAST BEEF SANDWICHES
ローストビーフ チャパタサンド ¥2,300
[topping]
- Cheddar Cheese
チェダーチーズ ¥250
- Avocado
アボカド ¥300
- Double Patty
ダブルパティ ¥800
~salad plate~
Served with popover and soft drink.
ポップオーバー、コーヒーまたはソフトドリンク付
- ROAST BEEF SALAD
ローストビーフサラダ ¥1,900
~Special lunch course ¥5,800~
- popover
ポップオーバー
- caesar salad
シーザーサラダ
- lobster bisque
ロブスタービスク
- main dish (steak or fish)
フィレステーキ150g 又は魚料理
- today’s dessert
本日のデザート
- coffee
コーヒー
他、コースメニュー(¥10,000~)、アラカルトもございます。
お子様用メニュー(キッズプレート¥1,200円)のご用意もございます。
※Consumption tax and 10% dinner service charge will be added to your bill.
※HPの価格は消費税抜き価格です。別途、消費税とディナータイムはサービス料10%を頂戴いたします。