MENU

DINNER

Combining a bistro ambiance with steakhouse fare, BLT Steak is known for its signature warm popovers, specialty steaks, fresh seafood and satisfying sides. Blackboard specials highlight seasonal flavors and local ingredients. BLT Steak serves the finest USDA Prime, which is aged naturally for maximum tenderness and flavor, before broiling at 1700 degrees and finishing with herb butter. You can enjoy several BLTʼs original sauces.

クラシックなステーキハウスにビストロの雰囲気を添えたモダンアメリカンステーキハウスBLT STEAKは、シグネチャーとなる「ポップオーバー」、スペシャリティ「ステーキ」、フレッシュシーフード、地の季節の食材で作るブラックボードメニューが有名です。

自慢のステーキは、USDA(アメリカ農務省)認定の格付け最高位プライムグレードの牛肉のみを使用。じっくりと自然熟成させ最高の柔らかさ、旨味、香りをとじこめた後、専用の窯で925度の高温で焼き上げます。最後にハーブバターで仕上げたステーキを数種類のお好きなオリジナルソースとともにお召し上がりください。

~raw & chilled~
  • OYSTERS cocktail sauce & mignonette sauce
    オイスター カクテルソース、ミニョネットソース market price
  • JUMBO SHRIMP cocktail sauce
    ジャンボシュリンプ カクテルソース ¥2,800
  • TUNA TARTARE avocado, soy-lime dressing
    マグロのタルタル アボカド、ライム醤油ドレッシング ¥2,800
  • BURRATA CHEESE CAPRESE basil seed vinaigrette
    ブラータチーズとミニトマトのカプレーゼ  バジルシードヴィネグレット ¥3,200
  • SEAFOOD PLATTER for one
    シ―フードプラッター お一人様 ¥7,500
~hot starts ~
  • CRAB CAKE lemon, radish salad
    クラブケーキ レモン、ラディッシュサラダ ¥2,700
  • GRILLED DOUBLE CUT BACON
    グリルド ダブルカットベーコン ¥1,900
  • FRIED  CARAMARI
    フライド カラマリ ¥2,200
~salads~
  • CAESAR
    シーザー ¥1,800
  • CHOPPED VEGETABLE
    チョップドベジタブル ¥2,100
  • BABY SPINACH  bacon, blue cheese, red wine vinaigrette
    ベビースピナッチ ベーコン、ブルーチーズ、赤ワインビネグレッド ¥2,600
  • BABY KALE sesame dressing
    ベイビーケール セサミドレッシング ¥1,800
  • ASIAN CHICKEN
    アジアンチキン ¥2,400
~soup~
  • LOBSTER BISQUE
    ロブスタービスク ¥1,300
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥1,200
~main courses~
  • SAUTEED SALMON ginger turmeric vinaigrette
    サーモンのソテー ジンジャーターメリックビネグレット ¥3,800
  • GRILLED LOBSTER americaine sauce
    ロブスターグリル アメリケーヌソース ¥12,000
  • RACK OF LAMB
    骨付き仔羊 ¥7,000
  • LEMON ROSEMARY CHICKEN
    ローストチキン レモンローズマリー風味 ¥3,600

~steak cuts~
All of our beef is USDA Prime the finest available
  • T-BONE dry aged for two   (available for three, for four)
    Tボーン ドライエイジング 2名様用  ¥19,500
  • NY STRIP dry aged (bone-in sirloin)
    ニューヨークストリップ ドライエイジング 450g (骨付きサーロイン) ¥12,500
  • TOMAHAWK STEAK dry aged for two
    トマホーク ドライエイジング 2名様用 ¥19,500
  • FILLET MIGNON
    フィレミニヨン150g ¥6,500 ,300g ¥12,500
  • RIB EYE
    リブアイ400g ¥13,500
  • HANGER
    ハンガー300g ¥5,600
〜 seasonal blackboard menu〜
  • GARLIC SHRIMP
    ガーリックシュリンプ ¥2,700
  • ROAST BEEF CARPACCIO
    ローストビーフカルパッチョ ¥3,000
~sides~
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,500
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • ONION RING
    オニオンリング ¥1,300
  • HASHED BROWN
    ハッシュドブラウン ¥1,500
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • TRUFFLE MASHED POTATOES
    トリュフマッシュポテト ¥1,500
  • SAUTEED BABY CORN
    ソテード ベイビーコーン ¥1,600
  • FRENCH FRIES cilantro mayonnaise
    フレンチフライ シラントロマヨネーズ ¥1,300
  • MAC N CHEESE
    マックンチーズ ¥1,500

COURSE MENU

All course menu available in lunch & dinner time from two persons & reservation only.

※全てのコースメニューは2名様よりご予約制です。ランチ、ディナータイムともお召し上がりいただけます。※各コースともステーキをスモールポーション(お二人様で450g / お一人様¥2,000引き)にご変更いただけます。  〈ご予約〉はこちら▶︎

~¥13,000~
  • amuse アミューズ
  • popover ポップオーバー
  • caesar salad シーザーサラダ
  • lobster bisque スープ
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • mashed potatoes マッシュドポテト
  • dessert デザート
  • coffee コーヒー
~¥15,000~
  • amuse アミューズ
  • popover ポップオーバー
  • tuna tartare マグロのタルタル
  • salad サラダ
  • appetizer – select one dish (soup, fried salmon, garlic shrimp or beef carpaccio)
    前菜 一品お選びください(ロブスタービスク、サーモンのフライ、ガーリックシュリンプ、ビーフカルパッチョ)※1グループで1種類
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • mashed potatoes マッシュポテト
  • creamed spinach クリームドスピナッチ
  • dessert デザート
  • coffee コーヒー
~¥21,000~
  • amuse アミューズ
  • popover ポップオーバー
  • seafood platter シーフードプラッター
  • caesar salad シーザーサラダ
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • truffle mashed potatoes トリュフマッシュポテト
  • special dessert スペシャルデザート
  • coffee コーヒー
~FREE FLOW 2HOURS フリードリンク 2時間 ¥5,500~
  • glass of sparkling wine乾杯用スパークリングワイン
  • beerビール
  • wineワイン
  • cocktailsカクテル
  • soft drinkソフトドリンク

LUNCH

All of our beef is USDA Prime the finest available

~steak course~

Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー

  • HUNGER
    ハンガー150g ¥3,200 300g ¥5,600
  • RIB EYE
    リブアイ400g ¥13,500
  • BONE-IN SIRLOIN dry-aged
    ドライエイジング 骨付きサーロイン450g ¥14,500
  • FILET MIGNON
    フィレ150g ¥6,500 300g ¥12,500
  • T-BONE dry-aged
    ドライエイジング Tボーン450g ¥14,500
  • JAPANESE HAMBURG STEAK / GROUND BEEF STEAK ※weekdays only
    平日限定 プライムビーフハンバーグステーキ 150g ¥2,300 300g ¥3,400
~fish Course~

Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー付

  • FRIED SALMON with ginger and tartare sauce
    サーモンのフライ、ジンジャータルタルソース ¥3,100
~sides~
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • FRENCH FRIES
    フレンチフライ ¥1,300
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,500
~soup~
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥800
~kids menu available~

お子様用メニューのご用意もございます。

  • Kids plateキッズプレート¥1,800
  • Jr. Steak Courseジュニアステーキコース¥3,700

~burger & sandwiches~

Served with coffee.
コーヒー付

  • BLT PRIME BEEF HAMBURGER / FRENCH FRIES
    BLT プライムビーフハンバーガー フレンチフライ ¥1,900
  • ROAST BEEF SANDWICHES / FRENCH FRIES
    ローストビーフ サンド フレンチフライ ¥2,700
[topping]
  • Cheese
    チーズ ¥300
  • Avocado
    アボカド ¥350
  • Double Patty
    ダブルパティー ¥900
~salad plate~

Served with popover and coffee.
ポップオーバー、コーヒー付

  • ROAST BEEF SALAD
    ローストビーフサラダ ¥2,800
~Special lunch course ¥7,900~
  • popover
    ポップオーバー
  • caesar salad
    シーザーサラダ
  • lobster bisque
    ロブスタービスク
  • main dish (steak or fish)
    フィレステーキ150g 又は魚料理
  • today’s dessert
    本日のデザート
  • coffee
    コーヒー

他、コースメニュー(¥13,000~)、アラカルトも召し上がりいただけます。

~LUNCH FREE FLOW 90MIN シャンパンフリーフロー 90分 ¥7,000~
  • champagneシャンパン
  • wineワイン
  • soft drinkソフトドリンク

※10% service charge will be added to your bill.(after 4pm)
※価格は消費税込価格です。16:00以降はサービス料10%を別途頂戴いたします。

※メニューは予告なく変わる場合がございます。予めご了承ください。