MENU

DINNER

Combining a bistro ambiance with steakhouse fare, BLT Steak is known for its signature warm popovers, specialty steaks, fresh seafood and satisfying sides. Blackboard specials highlight seasonal flavors and local ingredients. BLT Steak serves the finest USDA Prime, which is aged naturally for maximum tenderness and flavor, before broiling at 1700 degrees and finishing with herb butter. You can enjoy several BLTʼs original sauces.

クラシックなステーキハウスにビストロの雰囲気を添えたモダンステーキハウスBLT STEAKは、シグネチャーとなる「ポップオーバー」、スペシャリティ「ステーキ」、フレッシュシーフード、地の季節の食材で作るブラックボードメニューが有名です。

自慢のステーキは、USDA(アメリカ農務省)認定の格付け最高位のプライムグレードの牛肉を使用。じっくりと自然熟成させ最高の柔らかさ、旨味、香りをとじこめた後、専用の窯で925度の高温で焼き上げます。最後にハーブバターで仕上げたステーキ は、お好きなオリジナルソースとともにお召し上がりください。

~raw & chilled~
  • OYSTERS cocktail sauce & mignonette sauce
    オイスター カクテルソース、ミニョネットソース market price
  • JUMBO SHRIMP cocktail sauce
    ジャンボシュリンプ カクテルソース ¥2,800
  • TUNA TARTARE avocado, soy-lime dressing
    マグロのタルタル アボカド、ライム醤油ドレッシング ¥2,800
  • SEAFOOD PLATTER
    (oyster, scallop, crab, shrimp, lobster1/2)
    シ―フードプラッター お一人様
    (オイスター、帆立、カニ、海老、ロブスター1/2)
    ¥5,800 per parson
~hot starts ~
  • CRAB CAKE lemon, radish salad
    クラブケーキ レモン、ラディッシュサラダ ¥2,700
  • GRILLED DOUBLE CUT BACON
    グリルド ダブルカットベーコン ¥1,900
~salads~
  • CAESAR
    シーザー ¥1,800
  • CHOPPED VEGETABLE
    チョップドベジタブル ¥2,200
  • LOBSTER COBB avocado, gruyere, soft egg, pancetta
    ロブスターコブ アボカド、グリュイエール、卵、パンチェッタ ¥4,400
  • BABY KALE sesame dressing
    ベイビーケール セサミドレッシング ¥1,800
~soup~
  • LOBSTER BISQUE
    ロブスタービスク ¥1,300
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥1,200
~main courses~
  • SAUTEED SALMON ginger turmeric vinaigrette
    サーモンのソテー ジンジャーターメリックビネグレット ¥4,800
  • GRILLED LOBSTER americaine sauce
    ロブスターグリル アメリケーヌソース ¥7,800
  • RACK OF LAMB
    骨付き仔羊 ¥7,900
  • LEMON ROSEMARY CHICKEN
    ローストチキン レモンローズマリー風味 ¥4,800

~steak cuts~
All of our beef is USDA Prime the finest available
  • T-BONE dry aged for two (available for three, for four)
    Tボーン ドライエイジング 2名様用 ¥16,500
  • NY STRIP dry aged (bone-in sirloin)
    ニューヨークストリップ ドライエイジング 450g (骨付きサーロイン) ¥7,700
  • BONE-IN RIB EYE dry aged for two
    ボーンインリブアイ ドライエイジング 2名様用 (トマホーク ) ¥16,500
  • FILLET MIGNON
    フィレミニヨン150g ¥6,000 ,300g ¥10,500
  • RIB EYE
    リブアイ400g ¥9,200
  • HANGER
    ハンガー300g ¥5,300
steak surf options (for one/ for two)
  • Lobster
    ロブスター ¥3,900/ ¥7,800
  • Grilled Shrimp
    グリルドシュリンプ ¥1,900/ ¥3,800
  • Oscar style (crab, asparagus, bearnaise)
    オスカー(カニ,アスパラガス,ベアルネーゼソース) ¥2,400

※ステーキのオプション。お値段は、1名様用 / 2名様用ステーキとなります。1名様用(フィレ、リブアイ、ハンガー)2名様用(Tボーン、ボーンインリブアイ)
※Oscar style available for fillet mignon.
※オスカー は、フィレのみのご提供となります。

~sides~
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,200
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • ONION RING
    オニオンリング ¥1,300
  • HASHED BROWN
    ハッシュドブラウン ¥1,500
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • TRUFFLE MASHED POTATOES
    トリュフマッシュポテト ¥1,500
  • SAUTEED BABY CORN
    ソテード ベイビーコーン ¥1,600
  • FRENCH FRIES cilantro mayonnaise
    フレンチフライ シラントロマヨネーズ ¥1,300

COURSE MENU

All course menu available in lunch & dinner time from two persons & reservation only.

※全てのコースメニューは2名様より、ご予約制です。ランチ、ディナーともお召し上がりいただけます。8月1日より新メニュー

~¥11,000~
  • popover ポップオーバー
  • amuse アミューズ
  • tuna tartare マグロのタルタル
  • caesar salad シーザーサラダ
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • mashed potatoes マッシュドポテト
  • dessert デザート
  • coffee コーヒー
~¥13,500~
  • popover ポップオーバー
  • amuse アミューズ
  • tuna tartare マグロのタルタル
  • caesar salad シーザーサラダ
  • grilled lobster ロブスターのグリル
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • mashed potatoes マッシュドポテト
  • dessert デザート
  • coffee コーヒー
~¥15,000~
  • popoverポップオーバー
  • special amuse specialアミューズ
  • seafood platter シーフードプラッター
  • caesar salad シーザーサラダ
  • T-bone for two Tボーン2名様用
  • mashed potatoes and creamed spinach マッシュドポテト&クリームドスピナッチ
  • dessertデザート
  • coffeeコーヒー
※ NEW PREFIX COURSE  ¥9,000〜 前菜が選べるプリフィクス コース NEW メニューはこちら▶︎
~FREE FLOW 2HOURS フリードリンク 2時間 ¥5,500~
  • glass of sparkling wine乾杯用スパークリングワイン
  • beerビール
  • wineワイン
  • cocktailsカクテル
  • soft drinkソフトドリンク

LUNCH

All of our beef is USDA Prime the finest available

~steak course~

Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー

  • TRI-TIP
    トライチップ150g ¥2,300 300g ¥4,000 ※平日限定(tri-tip – available for weekdays only)
  • HUNGER
    ハンガー150g ¥2,900 300g ¥5,500
  • RIB EYE
    リブアイ400g ¥8,900
  • BONE-IN SIRLOIN
    骨付きサーロイン450g ¥7,500
  • FILET MIGNON
    フィレ150g ¥5,600 300g ¥9,900
  • T-BONE
    Tボーン450g ¥9,500
~fish Course~

Served with popover, salad, dessert and coffee.
ポップオーバー、サラダ、デザート、コーヒー付

  • FRIED SALMON with ginger and tartare sauce
    サーモンのフライ、ジンジャータルタルソース ¥2,600
~sides~
  • MASHED POTATOES
    マッシュドポテト ¥1,300
  • CREAMED SPINACH
    クリームドスピナッチ ¥1,400
  • GRILLED ASPARAGUS
    グリルドアスパラガス ¥2,200
~soup~
  • TODAY’S SOUP
    本日のスープ ¥800
~kids menu available~

お子様用メニューのご用意もございます。

  • Kids plateキッズプレート¥1,500
  • Jr. Steak Courseジュニアステーキコース¥3,800

~burger & sandwiches~

Served with coffee.
コーヒー付

  • BLT PRIME BEEF HAMBURGER
    BLT プライムビーフハンバーガー ¥2,000
  • ROAST BEEF SANDWICHES
    ローストビーフ サンド ¥2,500
[topping]
  • Cheese
    チーズ ¥300
  • Avocado
    アボカド ¥350
  • Double Patty
    ダブルパティ ¥900
~salad plate~

Served with popover.
ポップオーバー付

  • ROAST BEEF SALAD
    ローストビーフサラダ ¥2,100
~Special lunch course ¥6,300~
  • popover
    ポップオーバー
  • caesar salad
    シーザーサラダ
  • lobster bisque
    ロブスタービスク
  • main dish (steak or fish)
    フィレステーキ150g 又は魚料理
  • today’s dessert
    本日のデザート
  • coffee
    コーヒー

他、コースメニュー(¥11,000~)、アラカルトもございます。

~LUNCH FREE FLOW 90MIN シャンパンフリーフロー 90分 ¥3,500~
  • champagneシャンパン
  • wineワイン
  • soft drinkソフトドリンク

※10% service charge will be added to your bill.(after 4pm)
※価格は消費税込価格です。16:00以降はサービス料10%を別途頂戴いたします。

※メニューは予告なく変わる場合がございます。